Przepis i sposób przygotowania na: Ciasto marchewkowe
Kroki postępowania
![Krok 1 - Ciasto marchewkowe foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/ciasto-marchewkowe139-2.jpg)
![Krok 2 - Ciasto marchewkowe foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/ciasto-marchewkowe140-2.jpg)
![Krok 3 - Ciasto marchewkowe foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/ciasto-marchewkowe141-2.jpg)
![Krok 4 - Ciasto marchewkowe foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/ciasto-marchewkowe142-2.jpg)
![Krok 5 - Ciasto marchewkowe foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/ciasto-marchewkowe143-2.jpg)
![Krok 6 - Ciasto marchewkowe foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/ciasto-marchewkowe144-2.jpg)
![Krok 7 - Ciasto marchewkowe foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/ciasto-marchewkowe145-2.jpg)
jajko | 3 |
cukier | 120-150 g |
olej | 100 ml |
mąka | 150 g |
proszek do pieczenia | 1 łyżeczka |
Soda oczyszczona Prymat | 1 łyżeczka |
cynamon Prymat | 3 łyżeczki |
marchewka | 150-200 h |
ser biały | 200 g |
cukier puder | 140-180 g |
sok z cytryny | 1 łyżka |
skórka z cytryny | |
sok z pomarańczy | 1 łyżka |
skórka pomarańczowa | |
margaryna | 35 g |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: