Przepis i sposób przygotowania na: Ciasto nadziewane mięsem mielonym
Kroki postępowania
![Krok 1 - Ciasto nadziewane mięsem mielonym foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/ciasto-nadziewane-miesem-mielonym1-2.jpg)
![Krok 2 - Ciasto nadziewane mięsem mielonym foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/ciasto-nadziewane-miesem-mielonym2-2.jpg)
![Krok 3 - Ciasto nadziewane mięsem mielonym foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/ciasto-nadziewane-miesem-mielonym3-2.jpg)
![Krok 4 - Ciasto nadziewane mięsem mielonym foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/ciasto-nadziewane-miesem-mielonym4-2.jpg)
![Krok 5 - Ciasto nadziewane mięsem mielonym foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/ciasto-nadziewane-miesem-mielonym5-2.jpg)
![Krok 6 - Ciasto nadziewane mięsem mielonym foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/ciasto-nadziewane-miesem-mielonym6-2.jpg)
mąka pszenna | 56 dag |
mleko | 350 ml |
masło | 60 g |
sól | 2 łyżeczki |
jaja | 2 sztuki |
cukier | 2 łyżeczki |
drożdże | 25 g |
mięso mielone | 1/2 kg |
czosnek | 3 ząbki |
papryka czerwona | 1 sztuka |
ananas | 1/2 puszka |
przecier pomidorowy | 1/2 słoiczek |
tłuszcz do smażenia |
jajko | 1 sztuka |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: