Przepis i sposób przygotowania na: Ciasto orzechowo - karmelowe
Kroki postępowania
![Krok 1 - Ciasto orzechowo - karmelowe foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/ciasto-orzechowo-karmelowe1-2.jpg)
![Krok 2 - Ciasto orzechowo - karmelowe foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/ciasto-orzechowo-karmelowe2-2.jpg)
![Krok 3 - Ciasto orzechowo - karmelowe foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/ciasto-orzechowo-karmelowe3-2.jpg)
![Krok 4 - Ciasto orzechowo - karmelowe foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/ciasto-orzechowo-karmelowe4-2.jpg)
mąka pszenna | 60 dag |
cukier | 3/4 szkl |
jajko | 2 szt |
żółtko jajek | 2 szt |
margaryna | 20 dag |
mleko | 3 łyżki |
miód | 3 łyżki |
Soda oczyszczona Prymat | 2 łyżeczki |
cukier waniliowy | 1 szt |
margaryna | 1/2 kostki |
cukier | 4 łyżki |
miód | 2 łyżki |
orzechy włoskie | 10 dag |
orzeszki ziemne | 10 dag |
mleko 3,2% | 2 szklanki |
kajmak | 1 puszka |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: