Przepis i sposób przygotowania na: Ciasto orzechowo-jabłkowe
Kroki postępowania
![Krok 1 - Ciasto orzechowo-jabłkowe foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/ciasto-orzechowojablkowe2-2.jpg)
![Krok 2 - Ciasto orzechowo-jabłkowe foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/ciasto-orzechowojablkowe3-2.jpg)
![Krok 3 - Ciasto orzechowo-jabłkowe foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/ciasto-orzechowojablkowe4-2.jpg)
![Krok 4 - Ciasto orzechowo-jabłkowe foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/ciasto-orzechowojablkowe1-2.jpg)
mąka | 2 szklanki |
cukier | 1 szklanka |
olej | 1/2 szklanka |
cynamon | 1 łyżeczka |
proszek do pieczenia | 2 łyżeczki |
jajko | 4 sztuki |
orzechy włoskie | 1 szklanka |
jabłka | 4 sztuki |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: