Przepis i sposób przygotowania na: Ciasto Pleśniak
Kroki postępowania
![Krok 1 - Ciasto Pleśniak foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/ciasto-plesniak1-2.jpg)
![Krok 2 - Ciasto Pleśniak foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/ciasto-plesniak2-2.jpg)
![Krok 3 - Ciasto Pleśniak foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/ciasto-plesniak3-2.jpg)
![Krok 4 - Ciasto Pleśniak foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/ciasto-plesniak4-2.jpg)
![Krok 5 - Ciasto Pleśniak foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/ciasto-plesniak5-2.jpg)
![Krok 6 - Ciasto Pleśniak foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/ciasto-plesniak6-2.jpg)
![Krok 7 - Ciasto Pleśniak foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/ciasto-plesniak7-2.jpg)
mąka pszenna | 3 szkl |
margaryna | 1 kostka |
jajko | 5 szt |
cukier | 1/2 szkl |
kakao | 2 łyżki |
proszek do pieczenia | 1,5 łyżeczki |
żurawina | 10 dkg |
jabłka | 4 szt |
cukier waniliowy | 3 op |
orzechy włoskie | 20 dkg |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: