Przepis i sposób przygotowania na: Ciasto pychotka ananasowa
Kroki postępowania
![Krok 1 - Ciasto pychotka ananasowa foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/ciasto-pychotka-ananasowa1-2.jpg)
![Krok 2 - Ciasto pychotka ananasowa foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/ciasto-pychotka-ananasowa2-2.jpg)
![Krok 3 - Ciasto pychotka ananasowa foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/ciasto-pychotka-ananasowa3-2.jpg)
![Krok 4 - Ciasto pychotka ananasowa foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/ciasto-pychotka-ananasowa4-2.jpg)
![Krok 5 - Ciasto pychotka ananasowa foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/ciasto-pychotka-ananasowa5-2.jpg)
mąka pszenna | 2 szklanki |
żółtko jajek | 4 sztuki |
śmietana 18 proc | 2-3 łyżki |
proszek do pieczenia | 1 łyżeczka |
cukier drobny | 6 łyzek |
masło | 25 dag |
dżem | 1 słoiczek |
mleko | 2 szklanki |
masło | 20 dag |
budyń śmietankowy | 1 torebka |
cukier | 4 łyzki |
żółtko jajek | 2 sztuki |
ananas w puszce | 1 puszka |
mąka ziemniaczana | 2 łyżki |
cukier waniliowy | 16 g |
białko | 6 sztuk |
cukier puder | 1 szklanka |
orzechy włoskie | 15 dag |
płatki migdałowe | 50 g |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: