Przepis i sposób przygotowania na: Ciasto "salceson"
Kroki postępowania
![Krok 1 - Ciasto "salceson" foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/ciasto-salceson16-2.jpg)
![Krok 2 - Ciasto "salceson" foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/ciasto-salceson17-2.jpg)
![Krok 3 - Ciasto "salceson" foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/ciasto-salceson18-2.jpg)
![Krok 4 - Ciasto "salceson" foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/ciasto-salceson19-2.jpg)
![Krok 5 - Ciasto "salceson" foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/ciasto-salceson20-2.jpg)
cukier | 1 szklanka |
jajko | 4 szt. |
mąka | 2 szklanki |
olej | 3/4 szklanki |
Soda oczyszczona Prymat | 1 łyżeczka |
proszek do pieczenia | 1 łyżeczka |
kakao | 1 łyżka |
cynamon Prymat | 1,5 łyżeczki |
jabłka | |
gruszki |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: