Przepis i sposób przygotowania na: Ciasto Stefanka
Kroki postępowania
![Krok 1 - Ciasto Stefanka foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/ciasto-stefanka1-2.jpg)
![Krok 2 - Ciasto Stefanka foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/ciasto-stefanka2-2.jpg)
![Krok 3 - Ciasto Stefanka foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/ciasto-stefanka3-2.jpg)
mąka pszenna | 1/2 szkl |
jajko | 2 szt |
miód | 2 łyżki |
masło lub margaryna | 1 kostka |
cukier | 1/2 szkl |
Soda oczyszczona Prymat | 1 łyżeczka |
cukier | 5 łyżek |
mleko | 1/2 litra |
kasza manna | 5 łyżek |
masło lub margaryna | 1 kostka |
aromat cytrynowy | 1 szt |
masło 82% | 1/2 kostki |
margaryna | 1/2 kostki |
cukier | 1/2 szkl |
kakao | 2 łyżki |
woda | 2 łyżki |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: