Składniki:
mąka | 1/2 kg |
proszek do pieczenia | 2 łyżeczki |
sól | 1 szczypta |
masło | 30 dag |
cukier | 25 dag |
jajko | 1 |
żółtko jajek | 2 |
jabłka | 1,5 kg |
orzechy włoskie | 10 dag |
budyń waniliowy | |
migdały | do posypania |
mąka | 1/2 kg |
proszek do pieczenia | 2 łyżeczki |
sól | 1 szczypta |
masło | 30 dag |
cukier | 25 dag |
jajko | 1 |
żółtko jajek | 2 |
jabłka | 1,5 kg |
orzechy włoskie | 10 dag |
budyń waniliowy | |
migdały | do posypania |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: