Przepis i sposób przygotowania na: Ciasto ucierane z rabarbarem
Ciasto ucierane z rabarbarem to idealne połączenie smaku słodkiego i kwaśnego. Takie ciasto kojarzy się z odejściem zimy, coraz cieplejszymi dniami i słońcem! W tym przepisie przygotujesz pyszny deser na podwieczorek czy przyjście gości. Ciasto ucierane jest jednocześnie wilgotne, rozpływające się w ustach i puszyste. Do tego kwaśno-słodki rabarbar i cukier puder. Czego chcieć więcej!
Wymiary blaszki: 33 x 22 cm
Piekarnik nagrzej do 180 stopni Celsjusza
Ucierane ciasto z rabarbarem krok po kroku:
![Krok 1 - Ciasto ucierane z rabarbarem foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/ciasto-ucierane-z-rabarbarem31-2.jpg)
![Krok 2 - Ciasto ucierane z rabarbarem foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/ciasto-ucierane-z-rabarbarem32-2.jpg)
![Krok 3 - Ciasto ucierane z rabarbarem foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/ciasto-ucierane-z-rabarbarem33-2.jpg)