Przepis i sposób przygotowania na: Ciasto w serduszka dwukolorowe
Kroki postępowania
![Krok 1 - Ciasto w serduszka dwukolorowe foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/ciasto-w-serduszka-dwukolorowe1-2.jpg)
![Krok 2 - Ciasto w serduszka dwukolorowe foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/ciasto-w-serduszka-dwukolorowe2-2.jpg)
![Krok 3 - Ciasto w serduszka dwukolorowe foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/ciasto-w-serduszka-dwukolorowe3-2.jpg)
![Krok 4 - Ciasto w serduszka dwukolorowe foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/ciasto-w-serduszka-dwukolorowe0-2.jpg)
margaryna | 400 gram |
mąka tortowa | 500 gram |
cukier | 300 gram |
jajko | 6 sztuk |
sok z cytryny | 4 łyżki |
proszek do pieczenia | 2,5 łyzka |
kakao | 2 łyżka |
Bułka tarta klasyczna Prymat | 1 szczypta |
skórka z cytryny | 1 sztuka |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: