Przepis i sposób przygotowania na: Ciasto z brzoskwiniami.
Kroki postępowania
![Krok 1 - Ciasto z brzoskwiniami. foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/ciasto-z-brzoskwiniami.1-2.jpg)
![Krok 2 - Ciasto z brzoskwiniami. foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/ciasto-z-brzoskwiniami.2-2.jpg)
![Krok 3 - Ciasto z brzoskwiniami. foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/ciasto-z-brzoskwiniami.3-2.jpg)
![Krok 4 - Ciasto z brzoskwiniami. foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/ciasto-z-brzoskwiniami.4-2.jpg)
brzoskwinie | 7-8 sztuk |
masło | 20 dag |
cukier | 16 dag |
płatki migdałowe | 3 łyżki |
jajko | 3 sztuki |
mąka tortowa | 20 dag |
śliwki | 3 sztuki |
cukier waniliowy | 1 opakowanie |
proszek do pieczenia | 1 łyżeczka |
masło | 1 łyżeczka |
Bułka tarta klasyczna Prymat | 1 łyżeczka |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: