Przepis i sposób przygotowania na: Ciasto z jabłkami i cZerwoną porzeczką
Kroki postępowania
![Krok 1 - Ciasto z jabłkami i cZerwoną porzeczką foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/ciasto-z-jablkami-i-czerwona-porzeczka1-2.jpg)
![Krok 2 - Ciasto z jabłkami i cZerwoną porzeczką foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/ciasto-z-jablkami-i-czerwona-porzeczka2-2.jpg)
![Krok 3 - Ciasto z jabłkami i cZerwoną porzeczką foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/ciasto-z-jablkami-i-czerwona-porzeczka3-2.jpg)
![Krok 4 - Ciasto z jabłkami i cZerwoną porzeczką foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/ciasto-z-jablkami-i-czerwona-porzeczka4-2.jpg)
![Krok 5 - Ciasto z jabłkami i cZerwoną porzeczką foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/ciasto-z-jablkami-i-czerwona-porzeczka5-2.jpg)
margaryna | 25 dkg |
cukier | 25 dkg |
mąka pszenna | 50 dkg |
cukier waniliowy | 1 szt |
jajko | 6 szt |
śmietana 18 proc | 1/2 l |
proszek do pieczenia | 3 łyżeczki |
jabłka | 1 kg |
porzeczki czerwone | 20 dkg |
cynamon | 2 łyżeczki |
Bułka tarta klasyczna Prymat | 3 łyżki |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: