Przepis i sposób przygotowania na: Ciasto z jeżynami
Kroki postępowania
![Krok 1 - Ciasto z jeżynami foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/ciasto-z-jezynami6-2.jpg)
![Krok 2 - Ciasto z jeżynami foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/ciasto-z-jezynami7-2.jpg)
![Krok 3 - Ciasto z jeżynami foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/ciasto-z-jezynami8-2.jpg)
![Krok 4 - Ciasto z jeżynami foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/ciasto-z-jezynami2-2.jpg)
![Krok 5 - Ciasto z jeżynami foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/ciasto-z-jezynami3-2.jpg)
![Krok 6 - Ciasto z jeżynami foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/ciasto-z-jezynami4-2.jpg)
![Krok 7 - Ciasto z jeżynami foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/ciasto-z-jezynami5-2.jpg)
![Krok 8 - Ciasto z jeżynami foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/ciasto-z-jezynami1-2.jpg)
margaryna | 160 gram |
mąka | 120 gram |
kasza manna | 120 gram |
wiórki kokosowe | 120 gram |
jajko | 5 szt |
cukier | 120 gram |
cukier puder | 120 gram |
proszek do pieczenia | 1,1/2 łyżeczka |
jeżyny | 300 gram |
maliny świeże | 100 gram |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: