Przepis i sposób przygotowania na: Ciasto z rabarbarem i bezą
Kroki postępowania
![Krok 1 - Ciasto z rabarbarem i bezą foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/ciasto-z-rabarbarem-i-beza1-2.jpg)
![Krok 2 - Ciasto z rabarbarem i bezą foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/ciasto-z-rabarbarem-i-beza2-2.jpg)
![Krok 3 - Ciasto z rabarbarem i bezą foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/ciasto-z-rabarbarem-i-beza3-2.jpg)
![Krok 4 - Ciasto z rabarbarem i bezą foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/ciasto-z-rabarbarem-i-beza4-2.jpg)
mąka pszenna | 1,5 szklanki |
cukier | 0,5 szklanki |
margaryna | 0,5 kostki |
proszek do pieczenia | 0,5 łyżeczki |
jajko |
żółtko jajek | 4 sztuki |
cukier | 0,5 szklanki |
budyń waniliowy | 1 sztuka |
cukier wanilinowy | 1 sztuka |
rabarbar | 400 gram |
białko | 4 sztuki |
cukier | 0,5 szklanki |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: