Przepis i sposób przygotowania na: Ciecierzyca jak po bretońsku
Kroki postępowania
![Krok 1 - Ciecierzyca jak po bretońsku foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/ciecierzyca-jak-po-bretonsku1-2.jpg)
![Krok 2 - Ciecierzyca jak po bretońsku foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/ciecierzyca-jak-po-bretonsku2-2.jpg)
![Krok 3 - Ciecierzyca jak po bretońsku foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/ciecierzyca-jak-po-bretonsku3-2.jpg)
ciecierzyca | 200 gram |
cukinia | 1 sztuka |
cebula biała | 1-2 sztuki |
przecier pomidorowy | 400 ml |
Ziele angielskie całe Prymat | 5-7 sztuk |
Liść laurowy suszony Prymat | 5 sztuk |
majeranek | 1 łyżeczka |
sól i pieprz | do smaku |
Czosnek suszony Prymat | 2 sztuki |
masło klarowane | 1 łyżka |
kiełbasa | 300 gram |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: