Przepis i sposób przygotowania na: Ciecierzyca po bretońsku
Kroki postępowania
![Krok 1 - Ciecierzyca po bretońsku foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/ciecierzyca-po-bretonsku5-2.jpg)
![Krok 2 - Ciecierzyca po bretońsku foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/ciecierzyca-po-bretonsku6-2.jpg)
![Krok 3 - Ciecierzyca po bretońsku foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/ciecierzyca-po-bretonsku7-2.jpg)
![Krok 4 - Ciecierzyca po bretońsku foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/ciecierzyca-po-bretonsku8-2.jpg)
![Krok 5 - Ciecierzyca po bretońsku foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/ciecierzyca-po-bretonsku9-2.jpg)
Smacznego :)
![Krok 6 - Ciecierzyca po bretońsku foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/ciecierzyca-po-bretonsku10-2.jpg)
ciecierzyca | 400 gram |
Liść laurowy suszony Prymat | 3 szt |
Ziele angielskie całe Prymat | kilka ziarenek |
kiełbasa podwawelska | 1 laska |
boczek wędzony | 200 gram |
mąka pszenna | 1 łyżka |
przecier pomidorowy | 5-6 łyżek |
Majeranek suszony Prymat | 2 łyżki |
Papryka słodka mielona Prymat | 1 łyżeczka |
Papryka ostra mielona Prymat | 1/3 łyżeczki |
pieprz | |
sól |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: