Przepis i sposób przygotowania na: Cieciorka po bretońsku
Kroki postępowania
![Krok 1 - Cieciorka po bretońsku foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/cieciorka-po-bretonsku6-2.jpg)
![Krok 2 - Cieciorka po bretońsku foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/cieciorka-po-bretonsku7-2.jpg)
![Krok 3 - Cieciorka po bretońsku foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/cieciorka-po-bretonsku8-2.jpg)
![Krok 4 - Cieciorka po bretońsku foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/cieciorka-po-bretonsku9-2.jpg)
![Krok 5 - Cieciorka po bretońsku foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/cieciorka-po-bretonsku10-2.jpg)
ciecierzyca | 400 gram |
szynka wędzona | 400 gram |
Liść laurowy suszony Prymat | 2-3 sztuki |
ziele angielskie | kilka kulek |
koncentrat pomidorowy | 2 łyżki |
natka pietruszki | |
Pieprz kolorowy ziarnisty Prymat | |
sól do smaku | |
przyprawy | do fasoli Prymat 1 łyżeczka |
mąka pszenna | 1 łyżka |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: