Składniki:
cielęcina bez kości | 1 kg |
włoszczyzna | 2 pęczki |
przecier pomidorowy | 1 łyżka |
natka pietruszki | 1 łyżka |
mięta siekana | 1 łyżeczka |
majeranek siekany | 1 łyżeczka |
sok z cytryny | 3 łyżki |
sól | do smaku |
pieprz | do smaku |
cielęcina bez kości | 1 kg |
włoszczyzna | 2 pęczki |
przecier pomidorowy | 1 łyżka |
natka pietruszki | 1 łyżka |
mięta siekana | 1 łyżeczka |
majeranek siekany | 1 łyżeczka |
sok z cytryny | 3 łyżki |
sól | do smaku |
pieprz | do smaku |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: