Składniki:
Zioła prowansalskie suszone Prymat | 2 łyzki |
skórka z cytryny | 1/2 łyzeczki |
imbir starty | 1/4 łyżeczki |
słonina | 10 dag |
śmietana | 1/2 szkl |
sól | do smaku |
pieprz | do smaku |
cielęcina bez kości | 1 z udźca |
Zioła prowansalskie suszone Prymat | 2 łyzki |
skórka z cytryny | 1/2 łyzeczki |
imbir starty | 1/4 łyżeczki |
słonina | 10 dag |
śmietana | 1/2 szkl |
sól | do smaku |
pieprz | do smaku |
cielęcina bez kości | 1 z udźca |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: