Składniki:
cielęcina | 50 dag |
fasolka szparagowa | 50 dag |
cebula | 1 szt |
smalec | 1 łyżka |
papryka | 1 szt |
koncentrat pomidorowy | 2 łyzki |
śmietana | 3 łyżki |
mąka | 1 łyżka |
sól | do smaku |
pieprz | do smaku |
cielęcina | 50 dag |
fasolka szparagowa | 50 dag |
cebula | 1 szt |
smalec | 1 łyżka |
papryka | 1 szt |
koncentrat pomidorowy | 2 łyzki |
śmietana | 3 łyżki |
mąka | 1 łyżka |
sól | do smaku |
pieprz | do smaku |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: