Przepis i sposób przygotowania na: Côté à la diable
Kroki postępowania
![Krok 1 - Côté à la diable foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/cote-a-la-diable1-2.jpg)
![Krok 2 - Côté à la diable foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/cote-a-la-diable2-2.jpg)
![Krok 3 - Côté à la diable foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/cote-a-la-diable3-2.jpg)
Następnie przykryć folią aluminiową i piec jeszcze przez około 20-30 min.
![Krok 4 - Côté à la diable foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/cote-a-la-diable4-2.jpg)
![Krok 5 - Côté à la diable foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/cote-a-la-diable5-2.jpg)
żeberka wieprzowe | 1.2- 1.5 kg |
sól do smaku | |
Pieprz czarny mielony Prymat |
czosnek | 2 zębki |
cukier puder | 1 łyżka |
sos sojowy | 4 łyżki |
koncentrat pomidorowy | 1 łyżka |
imbir | 1 łyżeczka |
Goździki całe Prymat | 1 szczypta |
olej słonecznikowy | 2 łyżki |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: