Przepis i sposób przygotowania na: CUKINIA FASZEROWANA PĘCZAKIEM
Kroki postępowania
![Krok 1 - CUKINIA FASZEROWANA PĘCZAKIEM foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/cukinia-faszerowana-peczakiem1-2.jpg)
![Krok 2 - CUKINIA FASZEROWANA PĘCZAKIEM foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/cukinia-faszerowana-peczakiem2-2.jpg)
![Krok 3 - CUKINIA FASZEROWANA PĘCZAKIEM foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/cukinia-faszerowana-peczakiem4-2.jpg)
![Krok 4 - CUKINIA FASZEROWANA PĘCZAKIEM foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/cukinia-faszerowana-peczakiem3-2.jpg)
![Krok 5 - CUKINIA FASZEROWANA PĘCZAKIEM foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/cukinia-faszerowana-peczakiem5-2.jpg)
cukinia | 4 okrągłe |
kasza pęczak | 3/4 szklanki |
szpinak świeży | 150 g |
cebula | 1 szt |
czosnek | 2 ząbki |
pomidory suszone Smak | 6-8 szt |
mozzarella w kulce | 125 g |
oliwa | 2 łyżki |
masło | 1 łyżeczka |
sól i pieprz |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: