Przepis i sposób przygotowania na: Cukinia -koperkiem otulona
Kroki postępowania
![Krok 1 - Cukinia -koperkiem otulona foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/cukinia-koperkiem-otulona1-2.jpg)
![Krok 2 - Cukinia -koperkiem otulona foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/cukinia-koperkiem-otulona2-2.jpg)
![Krok 3 - Cukinia -koperkiem otulona foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/cukinia-koperkiem-otulona3-2.jpg)
![Krok 4 - Cukinia -koperkiem otulona foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/cukinia-koperkiem-otulona4-2.jpg)
![Krok 5 - Cukinia -koperkiem otulona foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/cukinia-koperkiem-otulona5-2.jpg)
![Krok 6 - Cukinia -koperkiem otulona foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/cukinia-koperkiem-otulona6-2.jpg)
![Krok 7 - Cukinia -koperkiem otulona foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/cukinia-koperkiem-otulona7-2.jpg)
cukinia | 1-2 sztuki |
jajko | 1 sztuka |
mąka | 2 łyzki |
przyprawy | 1 łyzeczka |
koperek | 1 łyzka |
olej do smażenia | 1 łyzka |
Kucharek przyprawa do potraw | 1 szczypta |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: