Przepis i sposób przygotowania na: Cukinia pod beszamelową pierzyną
Kroki postępowania
![Krok 1 - Cukinia pod beszamelową pierzyną foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/cukinia-pod-beszamelowa-pierzyna1-2.jpg)
Mieszamy do czasu osiągnięcia właściwej (budyniowej) konsystencji.
![Krok 2 - Cukinia pod beszamelową pierzyną foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/cukinia-pod-beszamelowa-pierzyna2-2.jpg)
![Krok 3 - Cukinia pod beszamelową pierzyną foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/cukinia-pod-beszamelowa-pierzyna3-2.jpg)
![Krok 4 - Cukinia pod beszamelową pierzyną foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/cukinia-pod-beszamelowa-pierzyna4-2.jpg)
![Krok 5 - Cukinia pod beszamelową pierzyną foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/cukinia-pod-beszamelowa-pierzyna5-2.jpg)
Smacznego :)
![Krok 6 - Cukinia pod beszamelową pierzyną foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/cukinia-pod-beszamelowa-pierzyna6-2.jpg)
cukinia | 1 szt. |
oliwki zielone | 20 szt. |
oregano | |
sól | |
pieprz | |
Rozmaryn suszony Prymat |
masło | 25 gramów |
mąka pszenna | 25 gramów |
Gałka muszkatołowa mielona Prymat | |
pieprz | |
mleko | 1 szklanka |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: