Przepis i sposób przygotowania na: Cukiniowe "ziemniaczki"
Kroki postępowania
![Krok 1 - Cukiniowe "ziemniaczki" foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/cukiniowe-ziemniaczki1-2.jpg)
![Krok 2 - Cukiniowe "ziemniaczki" foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/cukiniowe-ziemniaczki2-2.jpg)
![Krok 3 - Cukiniowe "ziemniaczki" foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/cukiniowe-ziemniaczki3-2.jpg)
![Krok 4 - Cukiniowe "ziemniaczki" foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/cukiniowe-ziemniaczki4-2.jpg)
![Krok 5 - Cukiniowe "ziemniaczki" foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/cukiniowe-ziemniaczki5-2.jpg)
![Krok 6 - Cukiniowe "ziemniaczki" foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/cukiniowe-ziemniaczki6-2.jpg)
Smacznego :)
![Krok 7 - Cukiniowe "ziemniaczki" foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/cukiniowe-ziemniaczki0-2.jpg)
cukinia | 1 |
jajko | 1 |
Bułka tarta klasyczna Prymat | 2/3 szklanki |
ser feta | 1/2 szklanki |
mąka | 2 łyżki |
koperek świeży | 2 łyzki |
sól | 1/2 łyżeczki |
kminek | 1/3 łyżeczki |
pieprz | do smaku |
mąka | do obtoczenia |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: