Przepis i sposób przygotowania na: Cynamonowo-miodowe racuchy
Kroki postępowania
![Krok 1 - Cynamonowo-miodowe racuchy foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/cynamonowomiodowe-racuchy1-2.jpg)
![Krok 2 - Cynamonowo-miodowe racuchy foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/cynamonowomiodowe-racuchy2-2.jpg)
![Krok 3 - Cynamonowo-miodowe racuchy foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/cynamonowomiodowe-racuchy3-2.jpg)
![Krok 4 - Cynamonowo-miodowe racuchy foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/cynamonowomiodowe-racuchy4-2.jpg)
![Krok 5 - Cynamonowo-miodowe racuchy foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/cynamonowomiodowe-racuchy5-2.jpg)
![Krok 6 - Cynamonowo-miodowe racuchy foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/cynamonowomiodowe-racuchy6-2.jpg)
![Krok 7 - Cynamonowo-miodowe racuchy foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/cynamonowomiodowe-racuchy0-2.jpg)
mąka | 1 szklanka |
cukier | 2 łyżki |
miód | 2 łyżki |
proszek do pieczenia | 1 łyżeczka |
Cynamon mielony Prymat | 0,5 łyżeczki |
sól | szczypta |
jabłka | 2 sztuki |
jajko | 1 sztuka |
mleko | 250 ml |
olej do smażenia | |
cukier puder | do posypania |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: