Przepis i sposób przygotowania na: Cytrynowa babka na serku homogenizowanym
Kroki postępowania
![Krok 1 - Cytrynowa babka na serku homogenizowanym foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/cytrynowa-babka-na-serku-homogenizowanym1-2.jpg)
![Krok 2 - Cytrynowa babka na serku homogenizowanym foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/cytrynowa-babka-na-serku-homogenizowanym2-2.jpg)
![Krok 3 - Cytrynowa babka na serku homogenizowanym foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/cytrynowa-babka-na-serku-homogenizowanym3-2.jpg)
![Krok 4 - Cytrynowa babka na serku homogenizowanym foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/cytrynowa-babka-na-serku-homogenizowanym4-2.jpg)
mąka pszenna | 250 gram |
margaryna | 150 gram-miękkiej |
cukier | 200 gram |
serek homogenizowany waniliowy | 250 gram |
jajko | 3 sztuki- rozm L |
kisiel cytrynowy | 1 opakowanie |
skórka z cytryny | 1 sztuki |
sok z cytryny | |
proszek do pieczenia | 4 łyżeczki |
cukier puder | do posypania |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: