Przepis i sposób przygotowania na: Cytrynowy ryż z migdałami
Kroki postępowania
![Krok 1 - Cytrynowy ryż z migdałami foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/cytrynowy-ryz-z-migdalami1-2.jpg)
![Krok 2 - Cytrynowy ryż z migdałami foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/cytrynowy-ryz-z-migdalami2-2.jpg)
![Krok 3 - Cytrynowy ryż z migdałami foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/cytrynowy-ryz-z-migdalami3-2.jpg)
![Krok 4 - Cytrynowy ryż z migdałami foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/cytrynowy-ryz-z-migdalami4-2.jpg)
![Krok 5 - Cytrynowy ryż z migdałami foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/cytrynowy-ryz-z-migdalami5-2.jpg)
![Krok 6 - Cytrynowy ryż z migdałami foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/cytrynowy-ryz-z-migdalami6-2.jpg)
mleko | 750 ml |
cukier | 14 dag |
ryż | 17 dag |
płatki migdałowe | 5 dag |
masło miękkie | 10 dag |
jajko | 4 |
skórka z cytryny | 1 łyżka |
cukier waniliowy | 1 op |
sól | 1 szczypta |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: