Przepis i sposób przygotowania na: Czekolada bakaliowa
Kroki postępowania
![Krok 1 - Czekolada bakaliowa foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/czekolada-bakaliowa1-2.jpg)
![Krok 2 - Czekolada bakaliowa foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/czekolada-bakaliowa2-2.jpg)
![Krok 3 - Czekolada bakaliowa foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/czekolada-bakaliowa3-2.jpg)
![Krok 4 - Czekolada bakaliowa foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/czekolada-bakaliowa4-2.jpg)
![Krok 5 - Czekolada bakaliowa foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/czekolada-bakaliowa5-2.jpg)
![Krok 6 - Czekolada bakaliowa foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/czekolada-bakaliowa6-2.jpg)
![Krok 7 - Czekolada bakaliowa foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/czekolada-bakaliowa7-2.jpg)
mleko w proszku | 400 g |
cukier | 2 szkl |
margaryna | 1 kostka |
kakao | 4-5 łyżki |
ekstrakt waniliowy | 1 łyżka |
woda | 4 łyżki |
orzechy włoskie | 1 szkl |
rodzynki | 1/2 szkl |
żurawina suszona | 3 łyżki |
rum |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: