Przepis i sposób przygotowania na: czekoladowe racuchy malinowo-jabłkowe
Białka ubijam na sztywna pianę. Dodaję do masy i delikatnie mieszam.
Smażę na złoty kolor.
Podaję ze świeżymi malinami lub dżemem malinowym.
Pycha!
jabłka | 1 szt |
dżem malinowy | 2 łyzki |
jajko | 3 szt |
cukier puder | 2 łyzki |
kakao | 1 łyżka |
mąka | 1 szklanka |
Cukier z cynamonem do ciast i deserów Prymat | 1 szt |
czekolada gorzka | 50 g |
twaróg | 200 (waniliowy) |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: