Przepis i sposób przygotowania na: Czekoladowo-pistacjowa szarlotka na zimno
Kroki postępowania
![Krok 1 - Czekoladowo-pistacjowa szarlotka na zimno foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/czekoladowo-pistacjowa-szarlotka-na-zimno1-2.jpg)
![Krok 2 - Czekoladowo-pistacjowa szarlotka na zimno foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/czekoladowo-pistacjowa-szarlotka-na-zimno2-2.jpg)
![Krok 3 - Czekoladowo-pistacjowa szarlotka na zimno foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/czekoladowo-pistacjowa-szarlotka-na-zimno3-2.jpg)
Do dwóch wysokich szklanych pucharków układać deser warstwowo: Prażone jabłka, połowę bitej śmietany, maślana kruszonka, deser czekoladowo-pistacjowy (delikatnie aby warstwa czekoladowa i pistacjowa się nie wymieszała tylko była ładnie widoczna w pucharku)udekorować kleksem bitej śmietany posypać pokruszonymi pistacjami oraz świeżą miętą, schłodzić deser w lodówce. Podawać.
Życzę smacznego!
![Krok 4 - Czekoladowo-pistacjowa szarlotka na zimno foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/czekoladowo-pistacjowa-szarlotka-na-zimno4-2.jpg)