Przepis i sposób przygotowania na: Czekoladowy sernik na zimno
Kroki postępowania
![Krok 1 - Czekoladowy sernik na zimno foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/czekoladowy-sernik-na-zimno6-2.jpg)
Ubić kremówkę i połączyć z serkiem.
![Krok 2 - Czekoladowy sernik na zimno foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/czekoladowy-sernik-na-zimno7-2.jpg)
![Krok 3 - Czekoladowy sernik na zimno foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/czekoladowy-sernik-na-zimno8-2.jpg)
![Krok 4 - Czekoladowy sernik na zimno foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/czekoladowy-sernik-na-zimno9-2.jpg)
![Krok 5 - Czekoladowy sernik na zimno foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/czekoladowy-sernik-na-zimno10-2.jpg)
![Krok 6 - Czekoladowy sernik na zimno foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/czekoladowy-sernik-na-zimno11-2.jpg)
![Krok 7 - Czekoladowy sernik na zimno foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/czekoladowy-sernik-na-zimno12-2.jpg)
piernik | 20 dag - korzenny |
powidła śliwkowe | 2 łyżki |
spirytus | 1 łyżka |
czekolada gorzka | 20 dag |
twaróg | 25 dag - homogenizowany waniliowy |
śmietana kremówka | 200 ml |
śmietan fix | 1 opakowanie |
czekolada | 2 łyżki - płatki |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: