Składniki:
kapusta czerwona | 1 szt. |
woda | 2 szkl. |
jabłka | 3 szt. |
bekon | 5 plasterków |
cukier puder | 1 łyżka |
kminek | 1\\2 łyżeczki |
sólpieprz | do smaku |
galaretka z czarnej porzeczki | 1|2 szkl. |
ocet jabłkowy | 2 łyżki |
kapusta czerwona | 1 szt. |
woda | 2 szkl. |
jabłka | 3 szt. |
bekon | 5 plasterków |
cukier puder | 1 łyżka |
kminek | 1\\2 łyżeczki |
sólpieprz | do smaku |
galaretka z czarnej porzeczki | 1|2 szkl. |
ocet jabłkowy | 2 łyżki |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: