Przepis i sposób przygotowania na: Czerwone purre
Kroki postępowania
![Krok 1 - Czerwone purre foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/czerwone-purre1-2.jpg)
![Krok 2 - Czerwone purre foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/czerwone-purre2-2.jpg)
![Krok 3 - Czerwone purre foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/czerwone-purre3-2.jpg)
![Krok 4 - Czerwone purre foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/czerwone-purre4-2.jpg)
![Krok 5 - Czerwone purre foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/czerwone-purre0-2.jpg)
ziemniaki | 6 szt |
koncentrat pomidorowy | 1 łyżeczka |
przecier pomidorowy | 150 gram |
bazylia | 1 łyżeczka |
masło | 1 łyżka |
kiełbasa | 20 plastrów |
pieprz | |
sól | |
ser żółty | 100 gram |
papryka marynowana | 10 szt |
Cebulka perłowa marynowana Smak | 10 szt |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: