Składniki:
buraki | 1/2 kg |
narchew | 2 |
kawałek pora | |
pietruszka | |
masło | 1 łyżka |
ziele angielskie | |
pulpety: filet z dowolnej ryby | |
bułka | 1/2 |
jajko | |
cebula biała | |
koperek | |
sól i pieprz do smaku |
buraki | 1/2 kg |
narchew | 2 |
kawałek pora | |
pietruszka | |
masło | 1 łyżka |
ziele angielskie | |
pulpety: filet z dowolnej ryby | |
bułka | 1/2 |
jajko | |
cebula biała | |
koperek | |
sól i pieprz do smaku |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: