Przepis i sposób przygotowania na: danie jednogarnkowe
Kroki postępowania
![Krok 1 - danie jednogarnkowe foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/danie-jednogarnkowe33-2.jpg)
![Krok 2 - danie jednogarnkowe foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/danie-jednogarnkowe34-2.jpg)
![Krok 3 - danie jednogarnkowe foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/danie-jednogarnkowe35-2.jpg)
![Krok 4 - danie jednogarnkowe foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/danie-jednogarnkowe32-2.jpg)
mięso wieprzowe bez kości | 60 dek |
marchew | 2 szt |
pietruszka | 1 szt |
por (biała część) | 1 szt |
papryka czerwona | 1 szt |
papryka żółta | 1 szt |
grzyby suszone | 1 garść |
pomidory z puszki lub koncentrat | 1 szt |
śmietana | 1/2 szklanki |
Majeranek suszony Prymat | |
tabasco | 4 krople |
pieprz | |
Kucharek przyprawa uniwersalna | |
seler | 1/4 szt |
tłuszcz do smażenia | 1 łyżka |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: