Przepis i sposób przygotowania na: De volaille z serem żółtym
Kroki postępowania
![Krok 1 - De volaille z serem żółtym foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/de-volaille-z-serem-zoltym1-2.jpg)
![Krok 2 - De volaille z serem żółtym foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/de-volaille-z-serem-zoltym2-2.jpg)
![Krok 3 - De volaille z serem żółtym foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/de-volaille-z-serem-zoltym3-2.jpg)
![Krok 4 - De volaille z serem żółtym foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/de-volaille-z-serem-zoltym4-2.jpg)
![Krok 5 - De volaille z serem żółtym foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/de-volaille-z-serem-zoltym5-2.jpg)
![Krok 6 - De volaille z serem żółtym foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/de-volaille-z-serem-zoltym6-2.jpg)
pierś z kurczaka | 0,5 kg |
Przyprawa do kurczaka złocista skórka Prymat | 1 łyżeczka |
sól do smaku | |
pieprz | |
ser żółty | 20 dag |
jajko | 2 szt |
Bułka tarta klasyczna Prymat | 1 szklanka |
olej do smażenia |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: