Przepis i sposób przygotowania na: Delicja
Kroki postępowania
![Krok 1 - Delicja foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/delicja1-2.jpg)
![Krok 2 - Delicja foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/delicja2-2.jpg)
Na soku z mlekiem gotujemy budynie z cukrem. Studzimy.
![Krok 3 - Delicja foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/delicja3-2.jpg)
![Krok 4 - Delicja foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/delicja4-2.jpg)
![Krok 5 - Delicja foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/delicja5-2.jpg)
![Krok 6 - Delicja foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/delicja6-2.jpg)
jajko | 8 szt |
proszek do pieczenia | 1 łyżeczka |
cukier | 200 g |
kakao | 1 łyżka |
orzechy włoskie siekane | 100 g |
orzechy włoskie mielone | 100 g |
wiórki kokosowe | 50 g |
rodzynki | 100 g |
Bułka tarta klasyczna Prymat | 3 łyżki |
brzoskwinie w puszce | 1 op |
cukier | |
mleko | |
budyń śmietankowy | 2 op |
delicje | 2 op |
galaretka pomarańczowa | 2 op |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: