Przepis i sposób przygotowania na: Deser tiramisu- straciatella
Kroki postępowania
![Krok 1 - Deser tiramisu- straciatella foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/deser-tiramisu-straciatella1-2.jpg)
![Krok 2 - Deser tiramisu- straciatella foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/deser-tiramisu-straciatella2-2.jpg)
![Krok 3 - Deser tiramisu- straciatella foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/deser-tiramisu-straciatella3-2.jpg)
![Krok 4 - Deser tiramisu- straciatella foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/deser-tiramisu-straciatella4-2.jpg)
![Krok 5 - Deser tiramisu- straciatella foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/deser-tiramisu-straciatella5-2.jpg)
śmietana kremówka | 500 ml. |
rum | 4 łyżki |
biszkopty podłużne | 1 opakowanie |
czekolada gorzka | 50 gram |
kawa rozpuszczalna | 2 łyżeczki czubate |
woda ciepła | 1.5 szkl. |
serek homogenizowany waniliowy | 125 gram |
Żelatyna wieprzowa Prymat | 1.5 łyżeczki |
woda zimna | 2 łyżki |
kakao do posypania | |
cukier puder | 3 łyżki |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: