Przepis i sposób przygotowania na: Deser z pomarańczowym akcentem
Kroki postępowania
Galaretkę przygotować zgodnie z przepisem na opakowaniu, ostudzić.
![Krok 1 - Deser z pomarańczowym akcentem foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/deser-z-pomaranczowym-akcentem1-2.jpg)
![Krok 2 - Deser z pomarańczowym akcentem foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/deser-z-pomaranczowym-akcentem2-2.jpg)
![Krok 3 - Deser z pomarańczowym akcentem foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/deser-z-pomaranczowym-akcentem3-2.jpg)
![Krok 4 - Deser z pomarańczowym akcentem foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/deser-z-pomaranczowym-akcentem4-2.jpg)
![Krok 5 - Deser z pomarańczowym akcentem foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/deser-z-pomaranczowym-akcentem5-2.jpg)
![Krok 6 - Deser z pomarańczowym akcentem foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/deser-z-pomaranczowym-akcentem6-2.jpg)
![Krok 7 - Deser z pomarańczowym akcentem foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/deser-z-pomaranczowym-akcentem7-2.jpg)
galaretka pomarańczowa | 1 opakowanie |
śmietana kremówka | 1 szklanka |
serek homogenizowany | 250 g |
cukier puder | 2 łyżki |
kakao | 1/2 łyżki |
sos | 8 łyżek |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: