Przepis i sposób przygotowania na: Devolaje z pieczarkami i serem
Kroki postępowania
![Krok 1 - Devolaje z pieczarkami i serem foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/devolaje-z-pieczarkami-i-serem1-2.jpg)
![Krok 2 - Devolaje z pieczarkami i serem foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/devolaje-z-pieczarkami-i-serem2-2.jpg)
![Krok 3 - Devolaje z pieczarkami i serem foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/devolaje-z-pieczarkami-i-serem3-2.jpg)
![Krok 4 - Devolaje z pieczarkami i serem foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/devolaje-z-pieczarkami-i-serem4-2.jpg)
![Krok 5 - Devolaje z pieczarkami i serem foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/devolaje-z-pieczarkami-i-serem5-2.jpg)
![Krok 6 - Devolaje z pieczarkami i serem foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/devolaje-z-pieczarkami-i-serem6-2.jpg)
filet z kurczaka | 4 sztuki |
pieczarki | 300 gram |
ser żółty | 8 plastrów |
masło | |
sól i pieprz | do smaku |
Kucharek przyprawa do potraw | do smaku |
Papryka słodka mielona Prymat | 1 łyżeczka |
jajko | 3 sztuki |
mąka | do panierowania |
Bułka tarta klasyczna Prymat | do panierowania |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: