Przepis i sposób przygotowania na: devolay z maslem, czosnkiem i koprem
Kroki postępowania
![Krok 1 - devolay z maslem, czosnkiem i koprem foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/devolay-z-maslem-czosnkiem-i-koprem1-2.jpg)
![Krok 2 - devolay z maslem, czosnkiem i koprem foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/devolay-z-maslem-czosnkiem-i-koprem2-2.jpg)
![Krok 3 - devolay z maslem, czosnkiem i koprem foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/devolay-z-maslem-czosnkiem-i-koprem3-2.jpg)
![Krok 4 - devolay z maslem, czosnkiem i koprem foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/devolay-z-maslem-czosnkiem-i-koprem0-2.jpg)
pierś z kurczaka | 2 szt |
masło 250 g | 200 gram |
Czosnek suszony Prymat | 1 do smaku |
koper świeży | 1 do smaku |
jaja | 2 szt |
Kurczak panier do drobiu Prymat | 1 opakowanie |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: