Przepis i sposób przygotowania na: Dewolaje
Kroki postępowania
![Krok 1 - Dewolaje foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/dewolaje1-2.jpg)
![Krok 2 - Dewolaje foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/dewolaje2-2.jpg)
![Krok 3 - Dewolaje foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/dewolaje3-2.jpg)
![Krok 4 - Dewolaje foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/dewolaje4-2.jpg)
![Krok 5 - Dewolaje foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/dewolaje5-2.jpg)
pierś z kurczaka | 1 |
ser żółty | |
masło | |
natka pietruszki | 4 gałązki |
Sól morska jodowana drobnoziarnista Prymat | do smaku |
Pieprz biały mielony Prymat | do smaku |
olej do smażenia |
jajko | 2 |
Bułka tarta klasyczna Prymat | |
mąka pszenna | |
Sól morska jodowana drobnoziarnista Prymat | do smaku |
Pieprz biały mielony Prymat |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: