Przepis i sposób przygotowania na: Dewolaje z szynką i serem
Kroki postępowania
![Krok 1 - Dewolaje z szynką i serem foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/dewolaje-z-szynka-i-serem1-2.jpg)
![Krok 2 - Dewolaje z szynką i serem foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/dewolaje-z-szynka-i-serem2-2.jpg)
![Krok 3 - Dewolaje z szynką i serem foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/dewolaje-z-szynka-i-serem3-2.jpg)
![Krok 4 - Dewolaje z szynką i serem foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/dewolaje-z-szynka-i-serem4-2.jpg)
filet z kurczaka | 2 podwujne |
ser żółty | 8 plastrów |
szynka | 8 plastrów |
sól i pieprz | |
jajko | 3 sztuki |
mąka | do panierowania |
Bułka tarta klasyczna Prymat | do panierowania |
masło klarowane | 2 łyzki |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: