Przepis i sposób przygotowania na: Domowe bajgle.
Kroki postępowania
![Krok 1 - Domowe bajgle. foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/domowe-bajgle.1-2.jpg)
![Krok 2 - Domowe bajgle. foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/domowe-bajgle.2-2.jpg)
![Krok 3 - Domowe bajgle. foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/domowe-bajgle.3-2.jpg)
![Krok 4 - Domowe bajgle. foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/domowe-bajgle.4-2.jpg)
![Krok 5 - Domowe bajgle. foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/domowe-bajgle.5-2.jpg)
mąka tortowa | 1 kg |
jajko | 2 sztuki |
drożdże | 5 dag |
sól | pół łyżki |
cukier | 1 kopiasta łyżka |
mleko ciepłe | 2 szklanki |
cukier | odrobina |
sól | odrobina |
mąka pszenna | do posypania stolnicy |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: