Przepis i sposób przygotowania na: DOMOWE BURGERY
Kroki postępowania
![Krok 1 - DOMOWE BURGERY foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/domowe-burgery24-2.jpg)
![Krok 2 - DOMOWE BURGERY foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/domowe-burgery25-2.jpg)
![Krok 3 - DOMOWE BURGERY foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/domowe-burgery26-2.jpg)
![Krok 4 - DOMOWE BURGERY foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/domowe-burgery27-2.jpg)
![Krok 5 - DOMOWE BURGERY foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/domowe-burgery28-2.jpg)
natka pietruszki | 1 sztuka |
bułka do hamburgerów | 6 sztuk |
mięso mielone | 500 gram |
olej do smażenia | |
majonez | 6 łyżek |
musztarda | 6 łyżek |
sól | 1 łyżeczka |
Pieprz czarny mielony Prymat | 1/4 łyżeczki |
sałata lodowa | 1/4 sztuki |
pomidor | 1 sztuka |
ogórek kiszony | 3 sztuki |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: