Przepis i sposób przygotowania na: Domowe burgery
Kroki postępowania
![Krok 1 - Domowe burgery foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/domowe-burgery1-2.jpg)
![Krok 2 - Domowe burgery foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/domowe-burgery2-2.jpg)
![Krok 3 - Domowe burgery foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/domowe-burgery3-2.jpg)
![Krok 4 - Domowe burgery foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/domowe-burgery4-2.jpg)
![Krok 5 - Domowe burgery foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/domowe-burgery5-2.jpg)
mięso mielone wołowe | 500 gram |
boczek wędzony | 8 plastrów |
majonez | 4 łyżki |
keczup pikantny | 4 łyżki |
bułka do hamburgerów | 4 sztuki |
sałata | 4 liście |
pomidor | 1 mały |
cebula czerwona | 4 krążki |
sól do smaku | |
Pieprz czarny mielony Prymat | do smaku |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: