Przepis i sposób przygotowania na: Doradca Smaku IV: Żebro wołowe z purée z selera, odc. 33
Kroki postępowania
![Krok 1 - Doradca Smaku IV: Żebro wołowe z purée z selera, odc. 33 foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/doradca-smaku-iv-zebro-wolowe-z-puree-z-selera-odc.-331-2.png)
![Krok 2 - Doradca Smaku IV: Żebro wołowe z purée z selera, odc. 33 foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/doradca-smaku-iv-zebro-wolowe-z-puree-z-selera-odc.-332-2.png)
![Krok 3 - Doradca Smaku IV: Żebro wołowe z purée z selera, odc. 33 foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/doradca-smaku-iv-zebro-wolowe-z-puree-z-selera-odc.-333-2.png)
![Krok 4 - Doradca Smaku IV: Żebro wołowe z purée z selera, odc. 33 foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/doradca-smaku-iv-zebro-wolowe-z-puree-z-selera-odc.-334-2.png)
![Krok 5 - Doradca Smaku IV: Żebro wołowe z purée z selera, odc. 33 foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/doradca-smaku-iv-zebro-wolowe-z-puree-z-selera-odc.-335-2.png)
![Krok 6 - Doradca Smaku IV: Żebro wołowe z purée z selera, odc. 33 foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/doradca-smaku-iv-zebro-wolowe-z-puree-z-selera-odc.-336-2.png)
szponder wołowy | 1 kg z kością |
olej rzepakowy | |
Gorczyca biała cała Prymat | do smaku |
Kminek cały Prymat | do smaku |
Kolendra cała Prymat | do smaku |
Gałka muszkatołowa mielona Prymat | do smaku |
Sól morska jodowana drobnoziarnista Prymat | do smaku |
Pieprz czarny mielony Prymat | do smaku |
Pieprz kolorowy Prymat w młynku | do smaku |
seler | 3 sztuki |
mleko | 500 ml |
cukier kryształ | 5 g |
Musztarda sarepska Prymat | 1 łyżeczka |
zielone jabłko | 3 |
cebula czerwona | 1 |
cytryna | 1 |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: