Przepis i sposób przygotowania na: Domowe kokosanki
Kroki postępowania
dodajemy resztę skladników czyli miód , mleko i mąkę z proszkiem , mieszamy i wykładamy do formy ja używam 23cm x 38cm ciasto ma 21cm x 36cm
pieczemy w tem 180st ok 20 min , ciasto ,dobrze , równo rozprowadzamy w formie , nawet można dać więcej na kraje bo środek zawsze wiecej wyrasta niż boki .
![Krok 1 - Domowe kokosanki foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/domowe-kokosanki11-2.jpg)
Ciasto to jest bardzo ciekawe w smaku , a po wyjęciu z lodówki robi się takie fajne wilgotne .
![Krok 2 - Domowe kokosanki foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/domowe-kokosanki12-2.jpg)
![Krok 3 - Domowe kokosanki foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/domowe-kokosanki13-2.jpg)
![Krok 4 - Domowe kokosanki foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/domowe-kokosanki14-2.jpg)
![Krok 5 - Domowe kokosanki foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/domowe-kokosanki15-2.jpg)
![Krok 6 - Domowe kokosanki foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/domowe-kokosanki10-2.jpg)